Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Hajdukovom vrataru nudila se mogućnost odlaska u klub koji ima 30 milijuna navijača, ali...

Hajdukovom vrataru nudila se mogućnost odlaska u klub koji ima 30 milijuna navijača, ali...

Ugovor s 'bijelima' veže ga do ljeta 2025. godine

Dok traje prijelazni rok ima mnogo priča i opcija. Jedna od takvih otvorila se i za Lovru Kalinića. Iskusni vratar Hajduka prije nekoliko dana dobio je ponudu Persepolisa. 

Iranski klub u Kaliniću je vidio vratarsko rješenje nakon što su se razišli s Alirezom Beiranvandom, no vratar 'bijelih' je tu opciju odbio. 

Persepolis je najpopularniji klub u Aziji, s više od 30 milijuna navijača, a u njemu je u prošlosti bilo nekoliko Hrvata. Trener je bio Branko Ivanković, zatim vratar Božo Radošević te napadač Mario Budimir. Ranije su klub iz Teherana trenirala i dva trenerska velikana, Stanko Poklepović i Tomislav Ivić

Kalinić s Hajdukom ima ugovor do ljeta 2025. godine, a pitanje njegove budućnosti još uvijek je otvoreno. 

Vaša reakcija na temu