Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Fotoklub Split priprema osnovni tečaj digitalne fotografije, sudjelovanje besplatno

Fotoklub Split priprema osnovni tečaj digitalne fotografije, sudjelovanje besplatno

Vodit će ga Anđela Vidić

Fotoklub Split organizira besplatni osnovni tečaj digitalne fotografije. Namijenjen je djeci i mladima - učenicima viših razreda osnovnih škola i srednjoškolcima.

Odvijat će se u dva dijela - u prvom dijelu polaznici će savladati tehnička znanja o dijelovima fotoaparata i fotografske opreme, dok je drugi dio predviđen za kreativnu stranu fotografije pa će učiti o kadru, kompoziciji i samostalno rješavati fotografske zadatke. Polaznici moraju imati fotoaparat s mogućnošću manualnog namještanja postavki jer se od njih očekuje samostalno izvođenje zadanih vježbi koje će se naknadno pregledavati i analizirati.

Tečaj će voditi fotografkinja Anđela Vidić.

Broj polaznika je ograničen Prijave su, stoga, obvezne na e-mail adresu info@fotoklubsplit.hr ili osobnim dolaskom u prostorije Fotokluba Split. Potrebno je navesti ime i prezime, e-mail adresu i godište.

Prvo predavanje održat će se u četvrtak, 26. rujna, u 20 sati u prostorijama Fotokluba Split, Marmontova 5.

Raspored:

26. 9. (četvrtak) 20 – 21

28. 9. (subota) 10 – 12

3. 10. (četvrtak) 20 – 21

5. 10. (subota) 10 – 12

10. 10. (četvrtak) 20 – 21

12. 10. (subota) 10 – 12

17. 10. (četvrtak) 20 – 21

19. 10. (subota) 10 – 12

24. 10. (četvrtak) 20 – 21.

Vaša reakcija na temu