Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HOĆE LI KLUBOVI PRESUDITI: Nekadašnji Hajdukov protivnik na pragu izbacivanja iz lige?

HOĆE LI KLUBOVI PRESUDITI: Nekadašnji Hajdukov protivnik na pragu izbacivanja iz lige?

Konačna odluka trebala bi biti poznata u četvrtak

Dinamo Bukurešt na pragu je ispadanja iz rumunjske lige! S obzirom da su iz UEFA-e odlučili ubrzati kraj sezone u ponedjeljak navečer je odigrana majstorica za prvaka između Universitatee Craiove i Cluja. Na kraju je Cluj slavio 3:1 i osigurao novi naslov prvaka, a uzbudljivo je i u Ligi za ostanak. 

Tamo su klubovi dobili mogućnost glasovanja hoće li za ispadanje iz lige vrijediti poredak nakon regularne sezone ili pak ostvareno u Ligi za ostanak. Većina je bila za ovo drugo, dakle da se gledaju bodovi osvojeni u Ligi za ostanak, a po tom scenariju Dinamo Bukurešt bi preselio u niži rang. No, postoji jedan veliki problem u cijeloj priči. Dinamo je zbog problema s koronavirusom u Ligi za ostanak odigrao pet utakmica manje od ostalih momčadi te se postavlja pitanje regularnosti cijele priče. Konačna odluka trebala bi biti poznata u četvrtak kada je najavljena izvanredna skupština Saveza. 

Vaša reakcija na temu