Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Ismajli i Reja uvjerljivo slavili, gol zabio bivši igrač RNK Splita

Ismajli i Reja uvjerljivo slavili, gol zabio bivši igrač RNK Splita

Na gostovanju su svladali Moldaviju

Ardian Ismajli odigrao je 89 minuta za Albaniju koja je u osmom kolu grupe H u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine svladala na gostovanju Moldaviju 4:0.

Vodstvo Albancima donio je bivši napadač Splita Sokol Cikalleshi u 22. minuti. Do poluvremena su još Bare i Trashi zabili za 3:0. Konačni rezultat postavio je Manaj u 90. minuti.

To je bila šesta utakmica Edoarda Reje na klupi Albanije i treća pobjeda. Uz tri slavlja Talijan je ubilježio i tri poraza.

Unatoč pobjedi nad Moldavijom, Albanija je ostala bez šansi za odlazak na Euro. Dva kola prije kraja imaju 12 bodova, sedam manje od Francuske i Turske.


Vaša reakcija na temu