Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Jadran uvjerljivo svladao Jug u prvoj utakmici finalne serije Prvenstva Hrvatske

Jadran uvjerljivo svladao Jug u prvoj utakmici finalne serije Prvenstva Hrvatske

Sljedeća utakmica igra se za dva tjedna u Dubrovniku

U prvoj utakmici finalne serije Prvenstva Hrvatske Jadran je na poljudskom bazenu svladao Jug 14:10.

Prva četvrtina bila je dosta izjednačena. Igralo se gol za gol, a Jug je na njenom kraju imao prednost od jednog pogotka. 

Međutim, u sljedeće dvije četvrtine uslijedila je potpuna dominacija Splićana. Na kraju druge četvrtine Jadran je vodio s tri razlike, a u trećem periodu povećali su svoje vodstvo na pet pogodaka prednosti. 

U posljednjoj četvrtini Jug se trgnuo i smanjio splitsko vodstvo, ali Jadran je danas jednostavno bio raspoloženija momčad. Pogocima Konstantina Kharkova i Jerke Marinića Kragića obnovili su vodstvo s kojim su ušli u posljednju četvrtinu te mirno utakmicu priveli kraju. 

Branitelj naslova tako je s uvjerljivom pobjedom ušao u finalnu seriju. Sljedeća utakmica na rasporedu je za dva tjedna u Dubrovniku. 

Vaša reakcija na temu