Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Jeličić dao savjet budućim trenerima Dinama: Dobar ugovor i vrhunska otpremnina jer inače ne vidim koji je smisao

Jeličić dao savjet budućim trenerima Dinama: Dobar ugovor i vrhunska otpremnina jer inače ne vidim koji je smisao

'Prijatelju, ne bih bio trener nikad'

Joško Jeličić je u emisiji 'Studio SHNL' na MAXSportu komentirao tko bi mogao biti novi trener Dinama.

- Ne znam tko nije ponuđen, s obzirom da ih ima hrpa slobodnih. Puno trenera je kritiziralo Jakirovića za vrijeme njegove vladavine. To treneri pravi ne rade jer štiite svoj ceh zbog njih samih. Doktor nikad nije rekao protiv drugog doktora. Zato i nije čudno da oni koji odlučuju o trenerima šutnu ih niz stepenice kad žele. Pitanje je što želiš od budućeg trenera Dinama? Moraš stabilizirati i konsolidirati momčad koju ne poznaješ. Jakirović je poznavao. Vjerojatno bi nakon Bayerna rezao, uvjeren sam da ne bi izgubio od Slaven Belupa 4:1.

Potom je kazao:

- Što još želiš od tog trenera? Da igra dopadljivo, da osvoji oba domaća trofeja, uđe u Ligu prvaka i tamo bude konkurentan. Prijatelju, ne bih bio trener nikad. Savjetujem trenerima koji dođu u Dinamo - dobar ugovor i vrhunska otpremnima. Jer inače ne znam koji je smisao.

Vaša reakcija na temu