Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Junak Lokomotive već je jednom zabio na Poljudu, tada mu je suigrač bio aktualni veznjak Hajduka

Junak Lokomotive već je jednom zabio na Poljudu, tada mu je suigrač bio aktualni veznjak Hajduka

S dva gola donio je pobjedu 'lokosima'

Robert Mudražija junak je Lokomotive. S dva gola 26-godišnjeg veznjaka rođenog u Zagrebu 'lokosi' su slavili na Poljudu i bitno umanjili šanse 'bijelih' za osvajanje naslova prvaka. 

Mudražija je kao 'purger' dosta emotivno proslavio golove, pogotovo prvi kada je došao ispod sjeverne tribine gdje su najžešći navijači Hajduka. Zasmetalo je to Marku Livaji koji ga je u prolazu odgurnuo, a nakon utakmice Mudražija je o toj situaciji rekao:

- To je u žaru borbe, proslaviš pogodak malo burnije. On kao kapetan naravno da mu to ne paše, rezultat je takav, ali to je sve sport.

Mudražija je Hajduku ukupno zabio četiri pogotka. Osim dva subotnja, jednom je bio strijelac dok je nosio dres Zagreba, a jednom dok je bio u Osijeku. 

Do subotnje utakmice Mudražija je na Poljudu zabio jednom. Bilo je to 29. studenog 2014. godine. Zagreb je slavio s 2:0, a osim Mudražije za 'pjesnike' je tada strijelac bio i aktualni veznjak Hajduka Filip Krovinović. Na klupi Hajduka bio je Igor Tudor, dok je Zagreb vodio Željko Kopić

Vaša reakcija na temu