Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAPETAN AJAXA: Zaista je teško ispasti na ovakav način

KAPETAN AJAXA: Zaista je teško ispasti na ovakav način

Predstavili smo se u dobrom svjetlu ove sezone u Ligi prvaka

Kapetan Ajaxa, Matthijs de Ligt zabio je vodeći pogodak svoje momčadi. Iako je njegova momčad imala tri gola prednosti nakon 135 minuta igre, 45 nešto slabijih minuta koštalo ih je plasmana u finale.

- Mislim da se u nogometu može uvijek dogoditi ovakav ludi rasplet. Utakmica je bila izjednačena, a mi smo u prvom dijelu igrali odličan nogomet, nismo im dali previše prostora i visoko smo ih pritiskali. U drugom dijelu smo primili dva brza pogotka, no unatoč tome izgledalo je da ćemo u finale. Bili smo tako blizu, zaista je teško ispasti na ovakav način. Teško je to objasniti, predstavili smo se u dobrom svjetlu ove sezone u Ligi prvaka, no dojam je da smo mogli više napraviti. Sada se moramo okrenuti domaćem prvenstvu. Jedino bi domaća titula ovu sezonu učinila pozitivnom.

Vaša reakcija na temu