Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: acperugiacalcio KORAK NAPRIJED: Splitski stoper pred transferom karijere!

KORAK NAPRIJED: Splitski stoper pred transferom karijere!

Dio karijere u omladinskom pogonu je proveo i u Hajduku

Stipe Vulikić je blizu prelaska u Sampdoriju! Bit će to transfer karijere za 23-godišnjeg splitskog stopera, koji je dio karijere u omladinskom pogonu proveo i u Hajduku.

Vulikić je s Poljuda preselio u Solin, gdje je odradio juniorski staž i napravio prve seniorske korake, da bi potom odradio sezonu 1. HNL u Hrvatskom dragovoljcu. Tu su ga prvi put zapazili Talijani, te je prešao na posudbu u Perugiju, koja je nakon godinu dana i otkupila njegov ugovor.

Sad je na korak od novog transfera, službenog prelaska u Sampdoriju, trenutnog člana Serie B, ali veliki klub koji je nekad bio i prvak Italije, te igrao finale Kupa prvaka.

Vaša reakcija na temu