Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KOVAČEVIĆ UOČI HAJDUKA: Imamo problema s ozljedama, ali od prve minute idemo po bodove!

KOVAČEVIĆ UOČI HAJDUKA: Imamo problema s ozljedama, ali od prve minute idemo po bodove!

'Mislim da neće biti promjene sustava'

U 10. kolu HNL-a Slaven Belupo u nedjelju (16 sati) na Kušek Apašu dočekuje Hajduk. Trener 'farmaceuta' Mario Kovačević dva dana prije utakmice podijelio je svoja razmišljanja s medijima.

- Imali smo dva tjedna za pripremu. Odradili smo mini pripreme u Sv. Martinu. Moram pohvaliti igrače, sve su dobro odradili. Dočekujemo Hajduk spremni, iako imamo problema s ozljedama. Caimacov se vratio s reprezentativne akcije načet, ima problema s butnim mišićem. Vjerujem da će biti spreman jer bi njegov izostanak bio dodatni hendikep. Uvažavajući kvalitetu Hajduka igramo doma, od prve minute ćemo htjeti doći do bodova - rekao je Kovačević, a na pitanje o promjeni formacije zbog izostanka Agbekpornua i Crepulje odgovara:

- U veznoj liniji imamo dobru rotaciju. Mislim da neće biti promjene sustava.

Kakav vam se čini Hajduk?

- Oni se dižu od početka prvenstva, igraju sve bolje i bolje. Igrali su dva derbija, nisu poraženi. Kolega Gattuso je složio dobru ekipu, nije čudo da su prvi. Igraju na rezultat. Stvarno ih cijenimo i poštujemo, ali imamo svoje adute. Gledam svoju ekipu. Ako želimo nešto protiv Hajduka moramo u svakom duelu biti na rubu žutog kartona. Znate da nama gori pod nogama, bilo tko da dolazi u Koprivnicu igrat ćemo na pobjedu. 

Hoćete li posebno markirati Livaju?

- Normalno da na njega i Rakitića moramo posebno pripaziti. Krovinović uz Rakitića igra dobro. Livaja je šlag na tortu Hajdukove ekipe, ali ima tu još igrača. Durdov, Dajaku je počeo dobro igrati, Biuk...Pokušat ćemo iskoristiti njihove slabosti o kojima ne bih javno govorio. Svi jedva čekamo utakmicu. Igrači su svjesni da nam dolazi veliki protivnik za hrvatske prilike, bit će pun stadion. Nadamo se pozitivnom rezultatu - zaključio je Kovačević. 

Vaša reakcija na temu