Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kristijan Lovrić o budućnosti u Hajduku: 'Vidjet ćemo, sve su mogućnosti otvorene'

Kristijan Lovrić o budućnosti u Hajduku: 'Vidjet ćemo, sve su mogućnosti otvorene'

Rekao je da je Tudorov Hajduk puno drugačiji od Burićevog

Kristijan Lovrić na Poljudu je igrao do 56. minute. Imao je nekoliko klasnih minijatura, no na koncu je Gorica teško stradala.

- U prvih pola sata je bilo 1:0, ali imali smo dobre šanse. Međutim, kada na Poljudu ne zabiješ ni najmanju šansu ne možeš ništa očekivati. Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi, nama preostaje da radimo ono što smo radili prošle polusezone, samo tako možemo nešto napraviti. Mi nemamo velik roster, ali danas su nam nedostajali Jovičić i Čanađija. Možda bi bilo drukčije da su oni igrali, ali nismo imali odgovor na Hajduku igru - rekao je Lovrić, a zatim dodao:

- Ovo nam je zasigurno najteži poraz otkad smo u prvoj ligi. Ovo je zbilja bolno, ali to je sastavni dio nogometa. To se mora proći kako bismo vidjeli da moramo još puno raditi kako bi bili na razini naših najvećih klubova. Nismo izgledali dobro, Hajduk je kaznio svaku našu pogrešku, dva gola smo im sami poklonili. 

Koliko je Tudorov Hajduk drukčiji od Burićevog?

- Puno je drugačiji, puno su agresivniji, kompaktniji. Teže igri, nadigravanju. Pogotovo kada na Poljud igraš s Hajdukom, svi znamo da je teško.

Ime Kristijana Lovrića spominjalo se ove zime u kontekstu dolaska u Hajduk...

- Ne znam što bih vam odgovorio na to. Mene su tu najmanje kontaktira i pita.

Kako biste reagirali da se Hajduk javi u budućnosti?

- Vidjet ćemo, sve su mogućnosti otvorene - zaključio je Lovrić.

Vaša reakcija na temu