Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram LeBron James se oprostio od 'brata': Moja je odgovornost da stavim ovo sranje na leđa i nastavim dalje, daj mi snage odozgo

LeBron James se oprostio od 'brata': Moja je odgovornost da stavim ovo sranje na leđa i nastavim dalje, daj mi snage odozgo

Čekalo se da se o tragediji oglasi košarkašev prijatelj

Cijeli svijet šokirala je vijest o preranoj smrti Kobea Bryanta, jednog od ponajboljih igrača NBA lige. Njegov dobar prijatelj LeBron James na Instagramu je objavio post posvećen tragično preminulom košarkašu. 

- Nisam spreman, ali idemo. Sjedim ovdje i pokušavam nešto smisleno napisati, no svaki put kada počnem, iznova zaplačem samo misleći o tebi, nećakinji Gigi i prijateljstvu-vezi-bratstvu koje smo imali. Čuo sam tvoj glas u to nedjeljno jutro prije nego što sam krenuo iz Philadelphije prema LA-u. Nisam mogao ni zamisliti da će to biti posljednji put da ću te ikada više čuti. Srce mi je slomljeno i shrvan sam, brate. Volim te, veliki brate. Moje suosjećanje Vanessi i djeci. Obećavam ti da ću nastaviti tamo gdje si ti stao. Moja je odgovornost da stavim ovo sranje na svoja leđa i nastavim dalje! Molim te, daj mi snage odozgo i čuvaj me na tom putu. Toliko toga još želim reći, ali ne mogu sada jer se i dalje ne mogu pomiriti sa svime. Dok se ponovno ne sretnemo, brate! - napisao je LeBron James, koji je dan prije nesreće prestigao Kobea po ukupnom broju koševa u NBA ligi.

Među prvima mu je telefonski i na društvenim mrežama čestitao pokojni Bryant. Bio je to njegov posljednji tweet.

Vaša reakcija na temu