Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BARBIR PORUČUJE ŠUTI: Svi daju sve od sebe za tebe pa opet ne ide

BARBIR PORUČUJE ŠUTI: Svi daju sve od sebe za tebe pa opet ne ide

'Zapitaš li se šta ti radiš krivo?'

Nakon što je predsjednik splitskog HDZ-a, gradski vijećnik Tomislav Šuta poručio nezavisnom Damiru Barbiru da je žetončić kojeg treba zbrinuti, oglasio se i Barbir.

'Čovjek koji je od početka politički uhljebljen, proziva mene koji radim u privatnom sektoru da me se ‘treba zbrinuti’. 

Dragi Šuta, s obzirom da si uz pomoć cijele mašinerije HDZ-a dobio 2665 preferencijskih glasova u Gradu Splitu na parlamentarnim izborima, a moj rezultat kao jedne neuhljebljene osobe, nezavisne i samostalne uz opstrukciju svih političkih partija, a naročito SDP-a Split u samoj izbornoj kampanji završi sa blizu 2000 glasova u našoj izbornoj jedinici, zapitaš li se šta ti radiš krivo? 

Svi daju sve od sebe za tebe pa opet ne ide', kaže Barbir. 

'Znamo i svi da te stranka neće pustiti za kandidata na izborima za gradonačelnika, ali budi hrabar i javno reci: ‘Idem u utrku za gradonačelnika!’. 

Presudi im ti prije nego oni tebi. Jer, s obzirom na rezultate, nećeš još dugo čekati…', zaključio je Barbir.

Vaša reakcija na temu