Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na Poljudu se sastali predstavnici HNS-a, Grada Splita i policije

Na Poljudu se sastali predstavnici HNS-a, Grada Splita i policije

Tema sastanka je bila utakmica Hrvatska - Mađarska

Na Poljudu je danas održan sastanak na kojemu su uz predstavnike Policijske uprave sudjelovali Miroslav Marković i Zoran Cvrk iz Hrvatskog nogometnog saveza, te Igor Maretić i Mate Omazić iz Grada Splita. Uz njih su bili i predstavnici Mađarskog saveza, koji su obišli stadion, te tražili smještaj u Splitu, a imat će 1.500 ulaznica za sektor jug. Bila je i match-manager Helena Puškar, te povjerenik za ulaznice Nikša Martinac.

Tema sastanka je bila utakmica Hrvatska - Mađarska, s aspekta sigurnosti. Taj dvoboj kvalifikacija za Europsko prvenstvo se, kako je već poznato, 10. listopada igra u Splitu.

Vaša reakcija na temu