Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nakon pobjede protiv Hajduka, bivšem vrataru 'bijelih' priopćili da na njega više ne računaju!

Nakon pobjede protiv Hajduka, bivšem vrataru 'bijelih' priopćili da na njega više ne računaju!

Slobodan je u potrazi za novim klubom

Karlo Letica napušta Cluj. Ugovor bivšeg vratara Hajduka s aktualnim prvakom Rumunjske ističe 30. lipnja, a Dan Petrescu obavijestio je Leticu da ga neće produžiti. 

Letica nije bio na pripremama s Clujom u Austriji. Muče ga problemi sa zglobom lijeve ruke, a Rumunji su mu savjetovali odlazak na operaciju. 

Njemu se ta opcija navodno nije baš svidjela, pokušao je konzervativnim metodama liječenja, ali očito je kako još nije spreman za najveće napore.

Cluj je u posljednjoj prijateljskoj provjeri u Austriji 25. lipnja svladao Hajduk 2:0, a odmah nakon tog ogleda vratili su se u Rumunjsku. 

Vaša reakcija na temu