Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Nikoličius: Normalno je da suci griješe, najvažnije je da nema namjere

Nikoličius: Normalno je da suci griješe, najvažnije je da nema namjere

'Promijenili smo trenera, imamo dobar rezultat, 13 bodova od 15, prolazak u kupu'

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius objavio se javnosti prije derbija s Dinamom.

- Jako dobro smo raspoloženi. Promijenili smo trenera, imamo dobar rezultat, 13 bodova od 15, prolazak u kupu. U dobrom trenutku dočekujemo Dinamo. Imamo dobru atmosferu u momčadi. Dvije zadnje pobjede pokazuju mentalnu snagu momčadi. Nadamo se pobjedi u petak i sinergiji igrača i navijača. Puno nam znači njihova podrška. Moramo dobiti Dinamo. Ima puno pokazatelja da napredujemo, ali ima dosta prostora za bolju igru. To tražimo. Znam koliko stručni stožer radi na tome - rekao je Nikoličius, a zatim se dotakao teme suđenja.

- U svim državama se priča o sucima. Liverpool je igrao protiv Manchester Cityja, Klopp priča o sucima. Normalno je da suci griješe. Najvažnije je da nema namjere.

Vaša reakcija na temu