Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NK Trilj: Nećemo više nikada igrati u Supetru, makar istupili iz natjecanja!

NK Trilj: Nećemo više nikada igrati u Supetru, makar istupili iz natjecanja!

Kad su pijani navijači čuli da stiže policija, razbježali su se, ali su prije toga vikali: 'Nećete doć do trajekta'

NK Trilj 2001 je u ponedjeljak izdao priopćenje povodom incidenta u Supetru. Prenosimo ga u cijelosti...

- NK Trilj 2001 je sinoć održao sjednicu Izvršnog odbora zbog napada navijača na tribinama u Supetru na igrača Marija Bilonića i direktora Boška Anića. Ovaj nemili incident je vezan za utakmicu iz prošle sezone koja je isto odigrana u Supetru gdje je isto došlo do incidenta, a to se dogodilo u 90 minuti kod rezultata 3:3. Naime, domaći igrač je pao sam i tražio penal, a sudac je odmahnuo, pa je taj isti igrač pretrčao dvadesetak metara i uhvatio suca za vrat i vukao ga po terenu. Utakmica je bila u prekidu 5 minuta, a sudac od straha nije smio prekinuti utakmicu jer su pored terena osobe hodale s lopatama i prijetile, a mi smo isto mislili napustiti teren, ali je sudac svirao kraj. Nismo htjeli potpisati zapisnik i tada je njihov predsjednik (liječnik) prijetio.             

Tribina je bila puna alkoholiziranih navijača koji su počeli odmah vrijeđati, psovati, dobacivati razne uvrede jer smo vlaji. Naš direktor je bio stalno u vezi s upravnim odborom. Sve je kulminiralo kad su pijani navijači krenuli prema našem direktoru i počeli ga zalijevati pivom, a tada su naši igrači dotrčali na ogradu da spriječe teži incident. Nakon toga naš trener Ivan Svalina je povukao ekipu u svlačionicu, a domaći navijači su i dalje bili na žici. Naš direktor je bio s nama u vezi i dogovorili smo se da zove policiju kako bi igrači bili sigurni. Delegat je zvao policiju jer igrači nisu bili sigurni pa smo odlučili ne nastaviti utakmicu. Kad su pijani navijači čuli da stiže policija, razbježali su se, ali su prije toga vikali: 'Nećete doć do trajekta'. Što se tiče njihovog gospodina predsjednika i on nas je počeo vrijeđati. Govorio je da tražimo incident kao zadnji put kad su oni napali suca i hvatali ga za vrat i vukli po terenu, a on se izvinjavao jer, kao, moraju pobijediti. A sad nam nije jasno zašto jer su imali veliku prednost, očito zbog alkohola na tribinama.

Što se tiče našeg direktora Boška Anića, on je smirivao situaciju i da nije bio s nama u kontaktu bio bi i veći incident. NK Trilj je uvijek svoje goste ispraćao lijepo i kulturno, tako i zadnji put NK Jadran, iako su bili doveli 20-ak navijača s alkoholom, koji su isto bili bahati, no mi nismo nasjeli na njihove provokacije.

Na kraju, gospodo iz NK Jadrana Supetar, sramite se kako se ponašate prema mladim momcima jer vi morate uvijek pobijediti na svom terenu, milom ili silom, a izvrćete istinito pa momci moraju ići u pratnji policije do trajekta. Sramite se, NK Trilj više nikad neće doći igrati utakmicu u Supetar, makar istupili iz natjecanja! 

Vaša reakcija na temu