Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Očekuje se promjena trenera u hrvatskom prvoligašu

Očekuje se promjena trenera u hrvatskom prvoligašu

Još nije službeno, ali neće nastaviti suradnju

Ivan Radeljić neće nastaviti sezonu na klupi Slaven Belupa. Vijest još nije službena, ali zadnji razgovor je protekao u takvom ozračju.

U pet kola Koprivničani imaju jedan osvojen bod, bilo je tu svega, od peha do ljutnji na suce, ali najviše su sami krivi s obzirom na to da su momčad sklepali u hodu, te dovodili islužene igrače u zadnji čas.

U pet utakmica su osvojili jedan bod, jednako kao i Osijek, a kad je tako, obično je trener prvi na udaru. Mislimo na Radeljića, iz Osijeka (još) nema takvih vijesti, makar su svi, koga smo god iz njihovih redova sreli sinoć na Poljudu, razočarani Federicom Coppitellijem i kako mu izgleda momčad.

Vaša reakcija na temu