Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POMOĆNI TRENER HAJDUKA: Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja naših navijača!

POMOĆNI TRENER HAJDUKA: Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja naših navijača!

'Imali smo mirniji tjedan nakon što smo pobijedili Goricu'

Član stručnog stožera prve momčadi Hajduka Siniša Šegović najavio je posljednji susret ove sezone, gostovanje u Kranjčevićevoj ulici protiv Lokomotive (subota 19.10 sati).

- Imali smo jedan uobičajeni radni tjedan, nešto mirniji nego prethodni s obzirom da smo pobijedili Goricu. Očekuje nas zadnja utakmica sezone koja nema rezultatski imperativ, ni za nas, ni za Lokomotivu. Nadam se dobroj, otvorenoj utakmici s jedne i druge strane, da će gledatelji biti zadovoljni i da ćemo pobijediti - rekao je Šegović, a potom dodao:

- Nitko od nas ne želi završiti sezonu s negativnim rezultatom. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja naših navijača i završiti sezonu s pozitivnim rezultatom. 

Kakva je situacija u momčadi?

- U odnosu na susret s Goricom u kadru neće biti Šarlija, Moufi, Diallo koji osjećaju tegobe. Ivan Perišić će u dogovoru sa stručnim stožerom preskočiti ovu utakmicu. Znamo da kreću pripreme reprezentacije. Mišljenja smo da nema smisla riskirati s njim da dođe potpuno spreman za Europsko prvenstvo. Vraća se Sahiti nakon neugodne ozljede oka i Sigur nakon odrađene suspenzije zbog kartona - zaključio je Šegović. 

Vaša reakcija na temu