Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rakitić odgovorio na pitanje postoji li mogućnost da dođe u Hajduk

Rakitić odgovorio na pitanje postoji li mogućnost da dođe u Hajduk

Trenutno je u Saudijskoj Arabiji

Ivan Rakitić u razgovoru za Zagreb info prokomentirao je brojne teme, a između ostalog i postoji li mogućnost da jednog dana dođe u Hajduk.

- Imam posebnu vezu s Hajdukom, to je sasvim jasno. Split je na neki način moj grad, a Hajduk je uvijek tu uz mene. Što će biti, to ne znam. Sigurno je sada dosta teže da odem tamo kada sam sada otišao u Saudijsku Arabiju, ali nikad se ne zna. Teško je sada nešto reći. Ali, sve to što sada vidim, kao što se vratio Perišić i svi ostali, je jako dobro. U svemu što mogu pomoći Hajduku i hrvatskom nogometu, rado ću učiniti. Ako to ne može biti na travnjaku, možda bude s neke druge pozicije. Uvijek ću biti na raspolaganju - odgovorio je Rakitić. 

Vaša reakcija na temu