Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Remi Rijeke i Dinama na Rujevici

Remi Rijeke i Dinama na Rujevici

Domaćini su dobro reagirali nakon blamaže u Europi

U petom kolu SuperSport HNL-a, Rijeka i Dinamo odigrali su 1:1 na Rujevici. 

Prvu opasnu priliku na susretu imali su gosti u 17. minuti, kada je Sandro Kulenović zatresao okvir gola. Ipak, nije trebalo Dinamu dugo da stigne do prednosti, samo pet minuta poslije te velike prilike spretnim udarcem poentirao je Bruno Petković. Ovo je njegov prvi ligaški pogodak ove sezone, a ujedno i prvi kojeg je Rijeka primila u ovih pet kola. 

U 43. minuti susreta Komnen Andrić postigao je pogodak za izjednačenje, ali nakon VAR provjere ustanovljeno je kako je  novi napadač Rijeke bio u nedozvoljenoj poziciji. 

Međutim, Rijeka je kvalitetno ušla u drugo poluvrijeme te su preko Veldina Hodže poravnali rezultat. 

Rijeka je kroz veći dio drugih 45 minuta bila bolji protivnik, Dinamo je tek u 81. minuti uputio prvi udarac u drugom dijelu. Međutim, rezultat se nije promijenio te je derbi petog kola završio neodlučenim rezultatom. 

Dinamo će reprezentativnu stanku dočekati na prvom mjestu, a u sljedećem kolu igraju najveći hrvatski derbi protiv Hajduka. 

Rijeka je druga, bodovno izjednačena s Hajdukom, a u nadolazećem kolu gostuju kod Gorice. 

Vaša reakcija na temu