Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SUDAČKI EKSPERT: Kažnjen je brži igrač, a nagrađena momčad čiji napadač kasni u startu i insinuira ozljedu

SUDAČKI EKSPERT: Kažnjen je brži igrač, a nagrađena momčad čiji napadač kasni u startu i insinuira ozljedu

Tu je glavni problem Uefina sudačka struka koja će takvu odluku zasigurno opravdati

Naš sudački analitičar Goran Tenžera je ovako vidio suđenje Alejandra Josea Hernandeza u dvoboju Poljske i Hrvatske (3:3).

- Suđenje španjolskog suca Hernandeza na ovoj utakmici ocjenjivat će se kroz njegovu odluku da isključi našeg vratara Livakovića u 76. minuti, nakon duela s Lewandowskim. Nogometno gledano teško je prihvatiti takvu odluku gdje se kažnjava brži i konkretniji igrač koji spašava svoj gol, a nagrađuje momčad čiji igrač kasni u startu, samo zato što u nastavku kretanja našeg vratara dolazi do nezgodnog kontakta, a kojeg Livaković nije mogao izbjeći.

Tenžera nastavlja:

- Lewandowski je vidio da kasni u tom duelu, ali je ostao u putanji našeg vratara i mislim da je potencirao taj kontakt svojom reakcijom insinuirajući moguću ozljedu, a da bi kasnije normalno nastavio igru bez ikakvih problema. Tu je glavni problem Uefina sudačka struka koja će takvu odluku zasigurno opravdati i koja nažalost daje takve upute. U ostalom dijelu utakmice mi je njegovo suđenje bilo prihvatljivo jer je puštao i dozvoljavao igru s puno kontakta, bez suvišnih i nepotrebnih prekida i zaustavljanja iste.

Vaša reakcija na temu