Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Hajduk se danas učlanila majka Ivana Rakitića!

U Hajduk se danas učlanila majka Ivana Rakitića!

Ona je podrijetlom iz Žepča, a od rođenja je vatrena navijačica 'bijelih'

U Hajduk se danas učlanila Kata Rakitić, majka hrvatskog reprezentativca i prvotimca Barcelone Ivana Rakitića.

U Odjel za članstvo došla je po velikoj vrućini, oko 14 sati, i napravila ono što je već neko vrijeme željela - dobila je člansku iskaznicu na svoje ime.

Gospođa Kata je, inače, podrijetlom iz susjedne BiH, iz Žepča i vatrena je navijačica Hajduka. Ona živi u Švicarskoj, u Mohlinu, mjestu gdje je njen Ivan počeo igrati nogomet prije nego je prešao u Basel.

Kazala nam je da u njihovoj kući na posebnom mjestu stoji Hajdukova zastava, a još uvijek je pod dojmom ispadanja od Maccabija. Kata Rakitić je došla na Poljud bodriti 'bijele' protiv Izraelaca, a jutros nam je priznala da joj je jako teško palo ispadanje...

- Najgore je kad se to dogodi nakon jedanaesteraca - kazala nam je.

Učlaniti se htjela još ranije, ali sve je pričekalo do danas, kada je zamolila Rakitićeva kuma Marka Bralića Keta da je odveze do Poljuda. Njegova kćer Maria također je od danas novi član 'bijelih'.

Gospođi Kati, koja nije osmijeh skidala s lica, možemo samo poželjeti dobrodošlicu u hajdučku obitelj, kojoj ona od rođenja pripada, ali sada i formalno ima iskaznicu na svoje ime.


Vaša reakcija na temu