Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Hajduku ispituju imaju li osnova za tužbu protiv novinara Zdravka Reića zbog članka u današnjem Jutarnjem listu

U Hajduku ispituju imaju li osnova za tužbu protiv novinara Zdravka Reića zbog članka u današnjem Jutarnjem listu

Predsjednik Marin Brbić konzultira se s odvjetnicima, a na Poljudu tvrde kako je iznesena totalna nestina

Hajdukov predsjednik Marin Brbić jutro uoči utakmice s Rijekom konzultirao se s odvjetnicima kako bi vidio ima li Hajduk osnove za tužbu protiv Zdravka Reića zbog današnjeg teksta u Jutarnjem listu pod naslovom 'Mario Maloča izbačen jer se pozdravio s Čopom?!'.

U Hajduku žele tužiti Reića jer je prema njihovim riječima napisana totalna neistina, pa sada ispituju imaju li pravnog osnova za tužbu radi klevete. Na potezu su odvjetnici, predvođeni predsjednikom Skupštine Vinkom Radovanijem, čije će mišljenje biti ključno po pitanju može li se taj spor u konačnici i dobiti...

Vaša reakcija na temu