Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Udruga Naš Hajduk dobila još jedan spor protiv Hanza medije, sud je utvrdio da je članak temeljen na neistinama

Udruga Naš Hajduk dobila još jedan spor protiv Hanza medije, sud je utvrdio da je članak temeljen na neistinama

Udruzi će trebati isplatiti 10.000 kuna, kao i 5.325 kuna sudskih troškova zajedno sa zakonskim zateznim kamatama

Nakon što su dobili na sudu Hanza mediju zbog članka Zdravka Reića, danas je udruga Naš Hajduk obavijestila javnost da će im ista medijska kuća trebati platiti zbog teksta Ivana Ugrina.

- Danas smo zaprimili presudu Županijskog suda u Splitu kojom je pravomoćno presuđeno da je Hanza Media d.o.o. dužna udruzi Naš Hajduk isplatiti 10.000 kuna, kao i 5.325 kuna sudskih troškova zajedno sa zakonskim zateznim kamatama koje teku od 25.11.2018. god. pa do isplate, zbog članka novinara Ivana Ugrina objavljenog u Slobodnoj Dalmaciji 22.08.2018. pod naslovom 'Pilatovsko pranje ruku Našega Hajduka'. Za članak je utvrđeno kako je temeljen na neistinitim činjenicama i kako autor nije postupao u dobroj vjeri niti je provjerio informacije prije nego što su objavljene - naveli su iz udruge Naš Hajduk.

Iz udruge su još rekli:

- U članku stoji kako je Naš Hajduk 'donedavno najvećeg pojedinačnog dioničara, vlasnika lanca dućana Tommy, pod prijetnjom razbijanja njegovih trgovačkih objekata, prisilio da ponudi udruzi svoje dionice Hajduka...' što je i sam gospodin Tomislav Mamić, vlasnik tvrtke Tommy, opovrgnuo svojim svjedočenjem tijekom postupka u kojem je odlučno naveo da citirani navodi nisu istiniti i da je ideja da ponudi Našem Hajduku dionice bila isključivo njegova 

Vaša reakcija na temu