Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr UŽIVO (16.30) Hajduk bez nekolicine prvotimaca, mladi napadač kreće od prve minute!

UŽIVO (16.30) Hajduk bez nekolicine prvotimaca, mladi napadač kreće od prve minute!

Šesnaestina finala Hrvatskog kupa: Bilogora - Hajduk

Nakon pobjede protiv Dinama u Maksimiru pred Hajdukom je novi ispit. U šesnaestini finala Hrvatskog kupa 'bijeli' danas (16.30 sati) u Grubišnom polju igraju protiv Bilogore. Riječ je o momčadi koja se natječe u Trećoj NL sjever (četvrti rang natjecanja), a u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarili su stopostotan učinak. Pet utakmica, pet pobjeda. 

Gennaro Gattuso odlučio je za ovaj susret poštediti nekoliko prvotimaca. Na put nisu išli Marko Livaja, Filip Krovinović, Ivan Rakitić i Filip Uremović. Nema ni Ismaela Dialla koji je na 'hlađenju' nakon crvenog kartona u utakmici protiv Dinama. 

U odnosu na susret protiv 'modrih' za očekivati je dosta promjena u početnom sastavu, a u izostanku Livaje očekuje se nastup Mate Antunovića od prve minute. Mladi napadač protekle sezone bio je na posudbi u Monzi gdje je zabio deset pogodaka za mladu momčad, a nakon povratka na Poljud ovog ljeta još uvijek traži pravu priliku. Do sada je odigrao tek nešto više od 20 minuta ulazeći s klupe. 

Mogući sastav Hajduka: Kalinić, Sigur, Elez, Šarlija, Hrgović, Capan, Pukštas, Benrahou, Dajaku, Biuk, Antunović. 

Ukoliko nakon 90 minuta igre ne bude pobjednika igrat će se produžeci, a ako i nakon 120 minuta bude neriješeno o prolasku u osminu finala odlučivat će jedanaesterci. 

Glavni sudac utakmice je Toni Dadić iz Zagreba. Pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Filip Lovrić iz Zagreba. Četvrti sudac je Martin Turčin iz Trstenog. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu