Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka UŽIVO (17.00) Ivanković radi jednu promjenu, bivši hajdukovac slavi jubilej

UŽIVO (17.00) Ivanković radi jednu promjenu, bivši hajdukovac slavi jubilej

Prvenstvena utakmica 35. kola SuperSport HNL-a: Hajduk - Gorica

Pred Hajdukom je posljednji domaći ogled ove sezone. U 35. kolu SuperSport HNL-a 'bijeli' danas (17 sati) na Poljudu dočekuju Goricu. Hajduk je na trećem mjestu sa 61 bodom, tu će i ostati bez obzira na ishod posljednja dva kola. Gorica je trenutno osma momčad lige, a u drugom dijelu sezone ubilježili su samo tri pobjede.

Današnji susret nema rezultatski značaj, no bivši kapetan Hajduka Mario Maloča zasigurno će ga pamtiti. Maloča će danas odigrati 500. utakmicu u seniorskoj karijeri. Vrata Gorice čuvat će još jedan bivši hajdukovac Božidar Radošević

Jure Ivanković u odnosu na susret s Istrom ne može računati na Niku Sigura koji ima tri žuta kartona. U vezni red vraća se Vadis Odjidja-Ofoe, a unatoč virozi koja ga je mučila protekli tjedan očekuje se i nastup Josipa Brekala od prve minute. 

Mogući sastav Hajduka: Buljan, Moufi, Uremović, Šarlija, Diallo, Krovinović, Odjidja-Ofoe, Pukštas, Perišić, Brekalo, Trajkovski. 

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Pomagat će mu Ivan Janić iz Iloka i Goran Perica iz Šibenika, a četvrti sudac je Oliver Romić iz Osijeka. VAR sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova, a njegov asistent Goran Pataki, također iz Đakova.

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu