Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka UŽIVO (19.10) Hajduk sezonu završava u Kranjčevićevoj, Ivanković se oprašta od klupe

UŽIVO (19.10) Hajduk sezonu završava u Kranjčevićevoj, Ivanković se oprašta od klupe

Prvenstvena utakmica 36. kola SuperSport HNL-a: Lokomotiva - Hajduk

Pred Hajdukom je posljednja utakmica sezone. U 36. kolu SuperSport HNL-a 'bijeli' danas (19.10 sati) gostuju u Kranjčevićevoj ulici. Protivnik je Lokomotiva, momčad koja je ove sezone otkidala bodove svima te je krojila vrh ljestvice. Hajduk u Kranjčevićevu stiže lišen rezultatskog imperativa, a od klupe 'bijelih' danas će se oprostiti Jure Ivanković

Hajduk i Lokomotiva ove sezone susreli su se tri puta. 'Bijeli' su slavili jednom, jedan susret završio je neriješeno, a posljednji ogled na Poljudu završio je slavljem Lokomotive (2:1). 

Mogući sastav Hajduka: Buljan, Sigur, Uremović, Elez, Hrgović, Jurak, Krovinović, Pukštas, Sahiti, Brekalo, Trajkovski. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Antonio Škobić iz Osijeka. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a njegov asistent Luka Pajić iz Rijeke. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu