Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr VIDEO: Biuk 'biukovski', a pogledajte i najljepšu akciju utakmice

VIDEO: Biuk 'biukovski', a pogledajte i najljepšu akciju utakmice

Odlična partija krilnog napadača

Stipe Biuk je bio jedan od junaka pobjede Hajduka u Koprivnici. Posebno smo izdvojili dvije akcije, ona u 34. minuti nije rezultirala pogotkom, ali je bila možda i najljepša na utakmici. Livaja je proigrao Kalika koji je atraktivno ostavio za Biuka, a njegov udarac s osam metara je blokiran.

No, deset minuta kasnije je nakon dodavanja Dialla Biuk 'biukovski' pogodio suprotni kut i stavio točku na pitanje pobjednika u Koprivnici. Bio mu je to prvi gol nakon povratka na Poljud.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu