Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka VIDEO: Pogledajte njegovu novu majstoriju, uskoro bi mogao skočiti još jedno mjesto na vječnoj ljestvici

VIDEO: Pogledajte njegovu novu majstoriju, uskoro bi mogao skočiti još jedno mjesto na vječnoj ljestvici

On je posebno važan za Hajduk

U 56. minuti dvoboja između Hajduka i Osijeka, Marko Livaja je odigrao loptu prema Pukštasu, koji mu je pravovremeno vratio. Livaja se potom sjurio, te sa 13 metara pogodio za pobjedu svoje momčadi.

Livaji je to ukupno 77. gol za Hajduk u 139 nastupa. Trenutno je deseti strijelac Hajduka na vječnoj ljestvici strijelaca, a samo jedan gol mu bježi Vladimir Kragić, koji je zabio 78 golova.

U videu pogledajte Livajinu majstoriju protiv Osijeka.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu