Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Visoka pobjeda U-21 reprezentacije, minutažu upisala dvojica hajdukovaca

Visoka pobjeda U-21 reprezentacije, minutažu upisala dvojica hajdukovaca

Hrvatska je deklasirala San Marino

Igor Bišćan na sjajan je način započeo svoju avanturu na klupi mlade hrvatske reprezentacije do 21 godine. Nakon pobjede u prijateljskom susretu nad Mađarskom (4:1), Hrvatska je u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2021. godine svladala u gostima San Marino 7:0.

Tri gola za mladu izabranu vrstu zabio je Sandro Kulenović, dva je dodao Luka Ivanušec, a po jednom su zabijali Kristijan Bistrović i Vinko Soldo.

Darko Nejašmić igru je napustio u 31. minuti, a umjesto njega ušao je Bistrović. Ivan Dolček odigrao je posljednjih 20 minuta za Hrvatsku koja nakon dva kola ima tri boda.

U prvom susretu kvalifikacija prije mjesec dana Hrvatska je na Šubićevcu poražena od Škotske 2:1, a nakon te utakmice smijenjen je Nenad Gračan. Sljedeći ispit Hrvatska ima za mjesec dana kada gostuje kod Litve.

Vaša reakcija na temu