Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Brboleža ZADRANI NEZADOVOLJNI CIJENAMA ULAZNICA U ZAGREBU: 'Bit će veći gušt malo vas spustiti na zemlju!'

ZADRANI NEZADOVOLJNI CIJENAMA ULAZNICA U ZAGREBU: 'Bit će veći gušt malo vas spustiti na zemlju!'

'Ne znam koji je to marketinški lisac odlučio'

U prvom kolu ABA lige u petak u Zagrebu sastaju se Cibona i Zadar. Navijači Zadra na društvenim mrežama izrazili su svoje nezadovoljstvo cijenama karata. 

Ako smo mislili da nam je rasulo u našem Klubu, što je tek onda u najdražem nam protivniku Ciboni. Nećemo ulaziti u detalje o likvidnosti, dugovima i blokadama, ne zanima nas to, imamo mi svoje probleme. Čak ćemo prigrmiti ovo pumpanje sponzorskih pisanja, budimo realni gluposti, ka ajde američki stil zbog navodno 'američke love'. Ali, stvar koja se direktno tiče nas je cijena karata. Od lanjskih 4-5 eura do 20 eura na dan utakmice u petak. Ne znamo koji je to marketinški lisac odlučio ali svaka vam čast. Jedva čekamo kako vi po novome kažete krcatu Arenu.  Bit će veći gušt malo vas spustiti na zemlju te utišati te američke papige. Dao bih sto Amerika... - poručili su Zadrani. 

Vaša reakcija na temu