Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNK Šibenik ŽIVOT PIŠE ROMANE: Potpisuje za Dinamo, a prije tri godine je sucu govorio da se srami kakav im je penal svirao

ŽIVOT PIŠE ROMANE: Potpisuje za Dinamo, a prije tri godine je sucu govorio da se srami kakav im je penal svirao

Talentirani 18-godišnji napadač ide u Maksimir

Mladi 18-godišnji napadač Šibenika Ivan Laća na korak je do potpisa za Dinamo, piše Dalmatinski nogomet. Prošle sezone upisao je 17 nastupa u HT Prvoj ligi, ali uz skromnu minutažu od 183 minute. Svoj talent je dokazao među vršnjacima, gdje je bio prvi strijelac juniora koji su izborili plasman u 1. HNL. 

Uz golgeterske sposobnosti, Laća je u medije dospio i zbog čudnog isključenja prije tri godine, 30. rujna 2018. godine. Na susretu kadeta Šibenika i Hajduka, sudac Dario Kulušić isključio je Laću u 62. minuti.

Tada smo na Dalmatinskom portalu zabilježili:

'U utakmici 6. kola 1. HNL za kadete Šibenik je na svom terenu poražen od Hajduka sa 1:3 (Kuman - Domančić, Ćubelić, Katuša).

No, zanimljivost je da je igrač Šibenika Ivan Laća u 62. minuti zaradio crveni karton, a pokazao mu ga je sudac Dario Kulušić, koji je u službenom zapisniku kao razlog naveo da mu je igrač rekao:

- Srami se penala u Mravincima!

Podsjetimo, Kulušić je bio glavni sudac utakmice Kupa Sloga - Dinamo (0:1) koja je riješena nakon njegova velikog previda, kada nije svirao čisti faul na domaćem braniču, već je pokazao na bijelu točku zbog igranja rukom.'

Život piše romane, pa tako sada talentirani Laća prelazi u Maksimir, gdje je već iz Šibenika otišao mladi Marko Bulat.

Vaša reakcija na temu