Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZLATKO DALIĆ: Dogodile su se dvije kardinalne sudačke greške!

ZLATKO DALIĆ: Dogodile su se dvije kardinalne sudačke greške!

'Na kraju smo pokazali karakter'

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić ovako je prokomentirao remi protiv Poljske (3:3) u Varšavi. 

- Nema veze s isključenjem. Livaković je ispucao loptu tri metra prije njega. Prvi gol Poljske je bio čisti faul na Matanoviću. To su dvije kardinalne greške. Ne vadim se na suđenje, ali to je tako. Zakinuli smo sami sebe - rekao je Dalić, a potom dodao:

- Imali smo 3:1, igrali smo sjajno, a onda se dogodi pad, primimo gol i vratimo Poljsku. Bilo je to fantastičnih pola sata nakon 0:1. Na kraju smo pokazali karakter s igračem manje.

Zašto dođe do povlačenja u određenim dijelovima utakmice?

- Ovo je ekipa koja se stvara, slaže. Ali, to nam se ne smije dogoditi. Dobri smo, a bit ćemo još bolji. Nema mjesta nezadovoljstvu i panici. Stvaramo reprezentaciju, dobili smo četiri-pet odličnih igrača koji će biti naša budućnost - zaključio je Dalić. 

Vaša reakcija na temu