Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay STRAVA U NJEMAČKOJ Žena u plastičnoj vrećici pronašla glavu muškarca

STRAVA U NJEMAČKOJ Žena u plastičnoj vrećici pronašla glavu muškarca

Istraga je u tijeku

Dijelovi tijela i odsječena glava pronađeni su u plastičnoj vrećici u Obermarxlohu, stambenoj četvrti njemačkog grada Duisburga. Policija je uhitila osumnjičenika (26) i provodi istragu o ubojstvu, piše Fenix Magazin.

Uhićeni muškarac (26) izveden je pred Okružni sud u Duisburgu, a potom i pritvoren. Optužen je za ubojstvo 57-godišnjaka.

Prema priopćenju policije, prolaznica je otkrila plastičnu vrećicu s ostacima glave muškarca na travnatoj površini i odmah obavijestila policiju.

Tijekom naknadne pretrage obližnjeg stana, policija je uspjela pronaći tijelo koje pripada glavi.

Daljnjim istraživanjem identificiran je 57-godišnjak. Pregledom dijelova tijela utvrđeno je da je muškarac bio žrtva nasilnog zločina, priopćilo je Državno odvjetništvo.

Vaša reakcija na temu