Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 Imperial Riviera donacijom vatrogasne opreme podržala Dobrovoljno vatrogasno društvo Makarska

Imperial Riviera donacijom vatrogasne opreme podržala Dobrovoljno vatrogasno društvo Makarska

Nastavak dobre suradnje

Povodom protupožarne sezone koja je u tijeku, Imperial Riviera kao članica Valamar grupe, donirala je novu vatrogasnu opremu Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Makarska. 

S obzirom na brojne intervencije u kojima makarski vatrogasci sudjeluju, a koje, uz gašenja požara, uključuju i izvanredne događaje, vatrogasnu opremu potrebno je redovito održavati te nabavljati novu.

'Ovime želimo zahvaliti i dati podršku hrabrim makarskim vatrogascima koji su svakodnevno spremni reagirati i pomoći svima kojima je pomoć potrebna. Ponosni smo što su i naši zaposlenici članovi DVD-a Makarska, jednog od najstarijih dobrovoljnih vatrogasnih društava u Hrvatskoj', izjavio je direktor destinacije Dalmacija u Valamaru Tomislav Dumančić, koji je donaciju i uručio.

DVD Makarska osnovano je davne 1936. godine te je tijekom gotovo 90 godina postojanja imalo više od 1500 članova. Danas Društvo broji 140 članova, od kojih su njih 70 operativni, a godišnje sudjeluju u brojnim intervencijama diljem Dalmacije te nerijetko i u drugim dijelovima Hrvatske.

Ova donacija nastavak je dobre suradnje s DVD-om Makarska kojeg je Imperial Riviera nedavno, drugu godinu zaredom, podržala i u organizaciji natjecanja mladeži Dobrovoljnih vatrogasnih društava Splitsko-dalmatinske županije održanog u Makarskoj.

Vaša reakcija na temu