Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jakša Kuzmičić Hvar Climbing Festival: Penjačka avantura na najljepšim stijenama Hrvatske!

Hvar Climbing Festival: Penjačka avantura na najljepšim stijenama Hrvatske!

Održava se od 30. svibnja do 2. lipnja

Nakon velikog uspjeha prvog izdanja, Turistička zajednica Jelse najavljuje drugi Hvar Climbing Festival! Od 30. svibnja do 2. lipnja 2024., penjači iz cijelog svijeta imat će priliku okupiti se i testirati svoje vještine na impresivnim stijenama Vele Stinive, Pokrivenika i Lučišća. Uz nevjerojatne poglede i prekrasnu prirodu, iskusni vodiči osigurat će da svi sudionici sigurno uživaju u svemu što festival nudi.

Festival će imati bazu u Kampu Mina, Jelsa, koja će ponuditi smještaj i bogat popratni program. Sudionici koji se prijave do 27. svibnja 2024. ostvaruju popust od 30 % na trajektni prijevoz do Starog Grada te popust od 10 % na smještaj u Kampu Mina.

Većina penjačkih područja je tik do mora ili s pogledom na more. Zahvaljujući predivnim stjenovitim liticama koje rone u more i obilju sunca, otok Hvar je zaista destinacija idealna za penjanje kroz cijelu godinu. Jedan od organizatora Hvar Climbing Festivala, Fabijan Belić Roče, istinski je zaljubljenik u penjanje te tijekom cijele godine vodi turiste i penjače na hvarske stijene. 

Penjači svih razina dobrodošli su na Hvar Climbing Festival - mjesto gdje avantura susreće prirodu! 

Vaša reakcija na temu