Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rimska noć u Naroni

Rimska noć u Naroni

Održat će se u petak, a prijevoz je osiguran

Događaj zamišljen kao jednodnevni antički festival na kojem se nastoji dočarati duh Narone i život starih Rimljana - 14. Rimska noć u Naroni, održat će se u petak, 26. 7. 2024. od 19.00 sati!

'Svake godine nudimo nove sadržaje, vezane uz temu koja se te godine obrađuje. Tema ovogodišnje Rimske noći je ples. Tko je Rimljane upoznao s plesom? Koja je veza plesa i kazališta? Zašto su plesači nosili maske i tko je bio fatalni Mnester? Dođite i saznajte!', pozivaju iz TZ Metković.

Iz programa izdvajaju: dječje radionice i igraonice, nastup, pričaonicu mitova, plesne radionice, gladijatorske borbe, Afroditin ples na štulama i još mnogo zanimljivih aktivnosti.

 'I ove godine imamo organiziran prijevoz od Autobusnog kolodvora u Metkoviću do Vida u 19 sati i u 21.45, te natrag od parkirališta na Plivoru do Autobusnog kolodvora u Metkoviću u 21.30 i u 23.15', dodaju iz TZ-a.

Vaša reakcija na temu