Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com SUPETAR: U  prvih devet mjeseci ostvareno sedam posto više turističkih dolazaka nego lani

SUPETAR: U prvih devet mjeseci ostvareno sedam posto više turističkih dolazaka nego lani

Tijekom listopada očekuje se veliki broj Slovenaca koji će biti uključeni u berbu maslina

U prvih devet mjeseci ove godine Supetar je ostvario  563 824 noćenja što je u usporedbi s istim razdobljem prošle godine povećanje od 4% i 84 594 dolazaka što je 7% više u odnosu na lani

U rujnu 2024. na području grada zabilježen je 10 900 dolazaka, odnosno 1% manje u odnosu na 2023. godinu i 76 648 noćenja što je 2% više u odnosu na 2023.godinu.

Najviše turista i noćenja u prvih devet mjeseci ostvarili su gosti iz Njemačke, Hrvatske, Velike Britanije, Slovenije i Francuske.

'U listopadu očekujemo velik broj Slovenaca koji će boraviti u našim hotelima i tradicionalno biti uključeni u berbu i preradu maslina, ali isto tako i veliki broj djece i njihovih roditelja koji će u Supetru boraviti u sklopu sportske manifestacije 'Otok u balunu' u organizaciji NK 'Brazzia' iz Supetra', poručuju iz supetarske Turističke zajednice.

Vaša reakcija na temu