Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: press, Dalmatinski portal VIDEO Pogledajte ključne poruke hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu

VIDEO Pogledajte ključne poruke hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu

Izdvojili su svoja postignuća te iznijeli očekivanja za nadolazeće izbore

Tijekom posljednje plenarne sjednice ovog saziva Europskog parlamenta u Strasbourgu i na početku kampanje za nadolazeće europske izbore porazgovarali smo s nekoliko hrvatskih zastupnika - Željanom Zovko (HDZ, EPP), Tomislavom Sokolom (HDZ, EPP), Karlom Resslerom (HDZ, EPP), Biljanom Borzan (SDP, S&D), Romanom Jerković (SDP, S&D), Predragom Fredom Matićem (SDP, S&D) i Valterom Flegom (IDS, Renew Europe). 

Referirali su se pritom na svoja postignuća u proteklom mandatu, pri čemu su izdvojili ona ključna. Ujedno su iznijeli očekivanja za izbore za novi saziv Europskog parlamenta, koji će se u Hrvatskoj održati 9. lipnja 2024. - hrvatski birači tog će datuma odabrati 12 zastupnika. 

Što su poručili, pogledajte u videu u nastavku!

Vaša reakcija na temu