Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: DVD Supetar  Za vatrogascima niz intervencija: Gorjelo na sve strane

Za vatrogascima niz intervencija: Gorjelo na sve strane

Pilala su se i stabla

U protekla 24 sata splitsko-dalmatinsko Županijski operativni vatrogasni centar zabilježio je požar u Slatinama, Bolu na Braču, Makarskoj, Ložišćima, Dicmu i Dugobabama. 

Uglavnom je gorjela trava i nisko raslinje, dok je u Ložišćima planula trafostanica, a u jednom od više požara u Makarskoj gorjela je razvodna kutija na kući.

Požar koji je danima gorio u Segetu Gornjem na području Bradarića konačno je proglašen ugašenim, dok se na požarištu u Segetu Donjem kraj kampa u Medenoj još uvijek dežura.

Splitski vatrogasci pilali su i uklanjali stablo koje je u Gajevoj palo na vozilo. Stablo su u Nerežišćima uklanjali i pripadnici DVD-a Supetar.

Vaša reakcija na temu