Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AUTOMOBILI NA STANICI: Autobus se nije mogao okrenuti, vozaču asistirala i policija

AUTOMOBILI NA STANICI: Autobus se nije mogao okrenuti, vozaču asistirala i policija

Problem je jutros bio u Kučinama

Zbog nepropisno parkiranih automobila na stanici, autobus na liniji 32, koji vozi prema Kučinama, je kasnio s prvim polascima. Iz Prometa se ispričavaju putnicima i objašnjavaju što se dogodilo.

- Zbog nekoliko nepropisno parkiranih automobila na autobusnom okretištu nismo bili u mogućnosti obaviti prvi jutarnji polazak i to u 5.10  iz Kučina te u 5.40 iz Splita. Naš vozač je uz pomoć i asistenciju policije uspio obaviti radnju okretanja, ali je to uzrokovalo znatna kašnjenja - objašnjavaju. 

Nažalost, upozoravaju, ovo nije prvi put da se susreću s ovakvim problemima na okretištu linije broj 32. Često dolazi do ometanja prometa zbog parkiranih vozila, što je vjerojatno posljedica neodgovornog parkiranja od strane pojedinih vozača koji žive ili posluju u blizini okretišta. U blizini se također odvijaju u radovi, zbog kojih su neki vozači vjerojatno parkirali na autobusno stajalište, no,nažalost, ne mareći za mještane koji koriste javni prijevoz

- Posebno negativno utječe to što se suočavamo s nedostatkom vozača te na dnevnoj bazi moramo reducirati određene linije, pa ovakvi dodatni nepredvidivi problemi posebno otežavaju naše poslovanje i pružanje usluga - napominju.

Pozivaju sve vozače da poštuju prometne propise i ne parkiraju vozila na autobusnim okretištima kako bi osigurali nesmetano funkcioniranje javnog gradskog prijevoza. 

- Još jednom se ispričavamo zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju - poručili su iz Prometa.

Vaša reakcija na temu