Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Brat vozača BMW-a nakon nesreće napao prolaznika, udario ga šakom u glavu

Brat vozača BMW-a nakon nesreće napao prolaznika, udario ga šakom u glavu

Pušten je nakon ispitivanja na Općinskom prekršajnom sudu

Osim 31-godišnjaka koji je pijan upravljajući BMW-om skrivio sudar u kojem je poginuo Luka Kalpić, vlasnik fast fooda Medeni, policija je privela i njegovog godinu dana mlađeg brata, i to zbog napada na 20-godišnjeg prolaznika kojeg je neposredno nakon nesreće udario šakom u glavu.

Mladić je primijetio da se muškarac iz BMW-a svađa s ženskom osobom iz vozila. Pokušao je primiriti situaciju i tada je dobio udarac. Odbio je liječničku pomoć.

Tijekom privođenja, 30-godišnjak je vrijeđao policijske službenike pa je uz optužni prijedlog za prekršaje članka 6. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira priveden na Općinski prekršajni sud.

Ispitan je i pušten da se u nastavku postupka brani sa slobode.

Vaša reakcija na temu