Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Budimir: Ishođena je lokacijska dozvola za dionicu ceste od TTTS-a do Dugog Rata

Budimir: Ishođena je lokacijska dozvola za dionicu ceste od TTTS-a do Dugog Rata

'Svjedoci smo javnog ruganja Marijane Puljak'

Ivica Budimir, potpredsjednik splitskog HDZ-a, objavio je kako je ishođena lokacijska dozvola za dionicu brze ceste do Omiša od TTTS-a do Dugog Rata. 

'Upravo zato, lokacijska dozvola za dionicu TTTS-Dugi Rat je najveća vijest za građane Splita i okolice, a ostale faze projekta su u realizaciji ili u završnoj fazi dokumentacije. Ima i onih jalnih kojima je žao, a njihova predvodnica je zagrebačka zastupnica Puljak koja kaže da će se ovom dinamikom projekt realizirati 2080. To bi bio scenarij da projekt vodi njen 'stranački kolega' gradonačelnik Splita koji je u svom mandatu realizirao nula metara novih cesta u Splitu, dok HDZ na prometnom rasterećenju splitske aglomeracije ima konkretne rezultate, a najbolje tek slijedi', napisao je Budimir te dodao kako inicijativa za izmjenom zakona kojom će biti ubrzan nastavak gradnje Vukovarske (i ostalih gradskih cesta) pokazuje da HDZ misli na Split.

'Danas smo svjedoci javnog ruganja Marijane Puljak, osobe koja očigledno zna samo kolika je kamata od EIB-a, a o projektu Žnjan i dalje ne zna kako će se zatvoriti financijska konstrukcija, dok o planiranju i pripremi projekata u Splitu dovoljno govori činjenica da će sljedeći gradonačelnik morati započeti svaki projekt i GUP iz početka.

Ostaje jedino poručiti zagrebačkoj zastupnici da nas manje od godinu dana dijeli od izbora kada ćemo im ponudit poziciju za volontiranje u gradu kako bi nadoknadili štetu načinjenu Splitu!', zaključio je Budimir.

Vaša reakcija na temu