Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CE-ZA-R: Požar nije izbio u pogonu za prikupljanje i obradu različitih vrsta otpada

CE-ZA-R: Požar nije izbio u pogonu za prikupljanje i obradu različitih vrsta otpada

Gorjelo je na čestici na kojoj se nalazila stara oprema

Iz tvrtke CE-ZA-R kažu kako požar u Kaštel Sućurcu nije izbio u pogonu za prikupljanje i obradu različitih vrsta otpada već na jednoj od nekretnina koju je društvo CE-ZA-R d.o.o. steklo kroz višegodišnji stečajni postupak koji se vodio nad društvom Adria čelik, na kojoj nekretnini se nalazila stara oprema koje godinama nije u uporabi. 

'Vanjski, ovlašteni izvođač, angažiran je za poslove rezanja stare opreme radi čišćenja zemljišta i uklanjanja stare opreme s predmetne lokacije. Na čestici na kojoj se nalazi stara oprema, koja je bila predmet rezanja, ne obavlja se djelatnost gospodarenja otpadom niti je predmetna čestica obuhvaćena dozvolom za gospodarenje otpadom društva CE-ZA-R d.o.o.

Požar je ugašen, potvrdili su predstavnici vatrogasnih postrojbi, navodeći kako se zapalilo filtersko postrojenje otpadne vode od Adria čelika. Nije bilo ozlijeđenih osoba niti materijalne štete', poručili su iz tvrtke CE-ZA-R.

Vaša reakcija na temu