Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOBIO PREKRŠAJNU PRIJAVU Pokušao napasti vozača Prometa jer je tražio da stavi masku i kupi kartu

DOBIO PREKRŠAJNU PRIJAVU Pokušao napasti vozača Prometa jer je tražio da stavi masku i kupi kartu

Policija je pronašla 19-godišnjaka koji je napravio scenu u autobusu

Napadi na vozače Prometa i dalje se događaju unatoč postroženim zakonskim normama i odnedavna montiranim antivandalskim kabinama. Prije dva dana u centru Splita u autobusu  je 19-godišnjak krenuo na vozača s namjerom da ga udari. Nije ga uspio dohvatiti, no zato ga je izvrijeđao i pljunuo. 

Vozač s gotovo 40 godina staža se snašao i fotografirao mladog huligana dok je napuštao autobus. Tako je olakšao posao policiji koja ga je danas pronašla i uručila mu obavijest o počinjenom prekršaju članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

'Nije to jedini slučaj. Prije desetak dana u Vukovarskoj ulici četvorica su krenula na vozača koji je od njih tražio da stave maske i kupe karte. Prijetili su da će ga naći nakon vožnje i obračunati se s njim. Vozač se toliko uzrujao da nije mogao nastaviti vožnju pa smo poslali drugog vozača da ga zamijeni. 

Moram kazati da se velika većina naših putnika pridržava epidemioloških mjera, ali se događaju i ovakvi slučajevi. Otkako se našim vozačima dao status službene osobe, smanjio se broj incidenata i fizičkih napada', kazao nam je direktor Prometa Miroslav Delić.

Vaša reakcija na temu