Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Dubrovački maturanti Medicinske škole danas ne slave, prisjećaju se pokojne kolegice

Dubrovački maturanti Medicinske škole danas ne slave, prisjećaju se pokojne kolegice

Život je izgubila u prometnoj nesreći u travnju

Maturanti dubrovačke Medicinske škole odlučili su današnji dan provesti bez slavlja u krugu škole. 

Umjesto da se vesele kraju škole, s tugom se prisjećaju svoje kolegice Katarine Đerek koja je smrtno stradala u prometnoj nesreći u travnju u kojoj je život izgubio i njezin brat Stjepan, piše Dubrovački dnevnik

'To je bila odluka samih maturanta. Odlučili su da neće slaviti u krugu škole, većina ih je pošla doma pisati završni rad, a dio će se kasnije pridružiti proslavi s Gimnazijalcima. No, neće biti slavlja oko naše škole. Ja, kao razrednica, ali i ravnateljica i ostatak škole poštujemo njihovu odluku. Teško nam je svima i svi smo i dalje potreseni', kazala je Jelena Dominiković, razrednica 5.b razreda, smjer medicinska sestra/medicinski tehničar opće njege, koji je pohađala i Katarina. 

Vaša reakcija na temu