Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube Dujić bio u policiji, ali ne zbog afere 'nakaze': 'Prijetili su likvidacijom meni i obitelji'

Dujić bio u policiji, ali ne zbog afere 'nakaze': 'Prijetili su likvidacijom meni i obitelji'

Stigla mu dva pisma

Čelnik Hrvatskih šuma Nediljko Dujić u ponedjeljak je, 14. listopada, bio u službenim prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske, ali nije se sastao s načelnikom policije Sandrom Santinijem kako je to objavljeno u pojedinim medijima.

Naime, njegov odlazak u policiju poklopio se s time što je istog dana objavljeno kako je odbačena kaznena prijava policajke protiv Anne Dujić, kćeri Nediljka Dujića, zbog slučaja 'nakaze'.

Kako doznaje RTL, Nediljko Dujić bio je u policiji kako bi prijavio prijetnje smrću. To je i potvrdio. 

'Supruga i ja bili smo u ponedjeljak u prostorijama šibenske policije jer smo podnijeli kaznenu prijavu zbog prijetnje likvidacijom mene i moje obitelji. Prijetnje smo dobili u petak u poštanski sandučić. Vidjeli smo to tek u nedjelju jer smo bili na putu. Bila su to dva pisma s prijetnjom smrću', rekao je Dujić.

Iako se u medijima objavilo da se u policiji sastao s načelnikom policije Sandrom Santinijem, Dujić to demantira. 

'Nisam bio s njim, nego sam ga nazvao jer imam njegov broj i tražio informaciju kako se podnosi kaznena prijava jer nikad ranije nisam to radio', rekao je Dujić.

Ponovio je kako se nije sastao s načelnikom Santinijem. Dodao je da je sa svojom suprugom bio kod inspektora koji zaprima kaznene prijave.

I iz Policijske uprave šibensko-knineske odgovorili su za Danas.hr kako je Nediljko Dujić bio u službenim prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske, i to radi 'podnošenja prijave zbog počinjenog kaznenog djela na njegovu štetu'.

Vaša reakcija na temu