Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Radionice u Dubrovniku i Pločama o digitalnim alatima poslovanja, sudjelovanje besplatno

Radionice u Dubrovniku i Pločama o digitalnim alatima poslovanja, sudjelovanje besplatno

'Digitalne platforme poput Facebooka, Instagrama, TikToka, ali i grafički alati poput Canve pružaju nevjerojatne mogućnosti'

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u Dubrovniku i Pločama organizira radionice posvećene digitalnim alatima poslovanja.

'U današnjem digitalnom svijetu prisutnost na internetu neophodna je za svaku tvrtku ili obrt koji žele biti uspješniDigitalne platforme poput Facebooka, Instagrama, TikToka, ali i grafički alati poput Canve pružaju nevjerojatne mogućnosti za marketing, promociju i povezivanje s kupcima na globalnoj razini. 

Na besplatnim radionicama Centra za poduzetništvo DNŽ imate priliku naučiti najnovije trendove i tehnike kako iskoristili njihov puni potencijal', najavljuju organizatori. 

Evo i popisa radionica...

DUBROVNIK

Radionica 'Poslovanje u digitalnom dobu: moć Facebooka i Instagrama' održat će se 24. listopada u 16 sati u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik, na adresi Vukovarska 16. Predviđeno je vrijeme trajanja tri sata. 

Radionica 'Dizajnirajte i optimizirajte: Canva kao alat za poslovni uspjeh' planirana je 25. listopada u 16 sati - također u Poduzetničkom inkubatoru. Predviđeno je trajanje četiri sata. 

Nadalje, radionica 'TikTok u poslovanju - osvojite digitalni svijet' zakazana je za 26. listopada u 10 sati. Održat će se na istom mjestu - u Poduzetničkom inkubatoru. Procijenjeno je trajanje od tri sata. 

PLOČE

Radionica na temu 'Poslovanje u digitalnom dobu: moć Facebooka i Instagrama' održat će se 25. listopada u 16 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče, na adresi Crna rika 7a. Trajat će tri sata. 

'Kako biste lakše svladali praktični dio radionica 'Poslovanje u digitalnom dobu: moć Facebooka i Instagrama' te 'Dizajnirajte i optimizirajte: Canva kao alat za poslovni uspjeh', poželjno je da donesete prijenosno računalo', napominju organizatori.

Više informacija može se pronaći u rasporedu edukacija na web stranici Centra za poduzetništvo.

Broj polaznika ograničen je, stoga je potrebno prijaviti se za sudjelovanje. Prijave se vrši ispunjavanjem obrazaca na poveznicama - Poslovanje u digitalnom dobu u DubrovnikuDizajnirajte i optimizirajte, TikTok u poslovanju i Poslovanje u digitalnom dobu u Pločama - ili javljanjem na e-mail adrese czp@czp.hr (Dubrovnik), ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr (Ploče) kao i brojeve 020/418-401 (Dubrovnik), 099/212 9765 (Ploče)

'Pozivamo vas da nam se pridružite u istraživanju mogućnosti koje digitalni alati pružaju za uspješno poslovanje', poručuju iz organizacije. 

Vaša reakcija na temu