Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ekonomski fakultet Split i Optika Anda sklopili suradnju!

Ekonomski fakultet Split i Optika Anda sklopili suradnju!

Cilj je objedinjavanje znanja, iskustava i resursa

Na raskrižju akademske stručnosti i stvarnih poslovnih izazova, Ekonomski fakultet u Splitu i Optika Anda udružili su snage kroz novu vrstu suradnje. Potpisivanjem Sporazuma u prostorijama fakulteta voditeljica odjela ljudskih resursa Optike Anda Helena Palac, te dekan Vinko Muštra, otvorili su vrata za zajednički razvoj i učenje, spajajući teoriju s praksom na putu prema novim mogućnostima.

Temeljni cilj suradnje je postizanje bolje učinkovitosti obje strane zajedničkim djelovanjem u cilju objedinjavanja znanja, iskustava i resursa, među ostalim i kroz sudjelovanje u izradi projektnih zadataka studenata Fakulteta. 

Voditeljica odjela Ljudskih resursa u Optici Anda, Helena Palac, osvrnula se na suradnju i istaknula da se veseli suradnji s Ekonomskim fakultetom jer vjeruje da je u zajedničkom interesu povezati akademsku stručnost sa stvarnim poslovnim izazovima. 

- Vjerujemo da će ova suradnja ne samo koristiti studentima u njihovom obrazovanju, već će i donijeti svježe ideje i perspektive koje će obogatiti naše poslovanje - rekla je Helena Palac.


- Ponosno ističemo našu želju za podrškom mladim talentima, pružajući im priliku za praktično iskustvo, mentorstvo i razvoj. Spremni smo uložiti napore u razvoj mladih talenata i vjerujemo da će ova suradnja rezultirati dugoročnim koristima za sve uključene strane - dodala je.

Ova suradnja između Ekonomskog fakulteta u Splitu i Optike Anda donosi obećavajuću poveznicu između akademske teorije i stvarnih poslovnih izazova. Očekuje se da će rezultirati novim perspektivama i idejama te pridonijeti razvoju obje strane, otvarajući put za buduće inovacije i rast.

Vaša reakcija na temu